TEWC CoE 2 correct 

Вхід

E-mail *
Пароль *
Пам'ятати мене

Картки “Демократія для всіх”

cover record1

Інтерактивні методи для формування та оцінювання громадянських компетентностей: Картки “Демократія для всіх”

Програма підтримки освітніх реформ в Україні “Демократична школа” розпочинає серію вебінарів, присвячених використанню інтерактивних методів навчання для формування і оцінювання громадянських компетентностей.

Пропонуємо запис вебінару, який відбувся 21 грудня 2018 року (тривалість відео 36 хвилин). Вебінар знайомить учасників з картковою вправою “Демократія для всіх”. Вправа має на меті спонукати до дискусії про демократію і демократичні практики, передовсім у навчанні і в оцінюванні. Вона розрахована на різні цільові аудиторії, проте на вебінарі буде представлений досвід застосування в педагогічних колективах.  Вправу було розроблено  організацією Learn to Change, Change to Learn (www.learntochange.eu). Перед вебінаром радимо ознайомитись з картками.
Методичні рекомендації до запропонованих вправ.

Спікерки вебінару

Pascale
 
Паскаль Момпуа-Гайар 
Експертка Ради Європи

Паскаль живе і працює у Стразбурзі (Франція), очолює організацію Learn to Change, Change to Learn. Вона є співавторкою вправи, яку буде представлено під час вебінару, а також  співрозробницею Рамки компетентностей для культури демократії Ради Європи (https://www.coe.int/en/web/education/competences-for-democratic-culture).

 

 

Kidalova

 
Наталія Кідалова
Вчитель української мови та літератури та англійської мови Мелітопольської ЗОШ №23

Наталія є тренеркою Програми “демократична школа”. Вона є авторкою перекладу вправи “Демократія для всіх”, співавторка посібника “Громадянська відповідальність. 80 вправ для розвитку громадянської та соціальної компетентностей під час вивчення різних шкільних предметів”

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter

logos foot new

Програма реалізується у співпраці з Благодійною організацією “Центр освітніх ініціатив”, Всеукраїнським фондом “Крок за кроком” та Благодійним фондом "SaveEd" за підтримки Міністерства освіти і науки України та фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії


krok za krokom coi whitesavED logo white transparent

© 2024 Програма підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа», Європейський центр ім.Вергеланда