TEWC CoE 2 correct 

Вхід

E-mail *
Пароль *
Пам'ятати мене

Автограф-сесія з авторським колективом циклу онлайн курсів "30 кроків до нової української школи: навчаємо громадянина"

Ольга Боярчук

1 50 zobrazhennia

Завідувачка відділу виховної роботи та позашкільної освіти, старша викладачка у комунальному вищому навчальному закладі Київської обласної “Академії неперервної освіти”. Ольга займається підготовкою заступників директорів шкіл з виховної роботи, педагогів-організаторів та класних керівників; впроваджує освітні інноваційні проєкти і програми. “Я працювала над курсом із надією запропонувати актуальні та цікаві мотивуючі матеріали для змін в собі, закладах освіти та суспільстві загалом. Також, цей курс потрібний для професійного та особистісного розвитку, для підвищення кваліфікації з викладання громадянської освіти”.

Отримати автограф від Ольги


Наталія Герасим

1 38 zobrazhenniaУчителька суспільних дисциплін, завідувачка методичного центру закладів освіти міста Чернівці. Наталія займається громадянською освітою, історією рідного краю і Голокосту, та працює у програмі “Демократична школа”. “Я взялась працювати над курсом, бо не хочу чекати, що хтось змінить ситуацію в освіті для мене, моїх колег та учнів. Ми можемо змінювати її самі”.

Отримати автограф

 


Альона Глазкова

1 11 zobrazhenniaМенеджерка проєктів у громадській організації “Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр “Європейський клуб”. Альона досліджує міжнародні можливості для молоді (волонтерство, обміни, тренінги) та допомагає ними скористатися, а також проводить тренінги з проєктного менеджменту та захисту прав людини. “Я працюю в Програмі “Демократична школа”, бо маю власний травматичний досвід навчання в школі. Я вірю, що права людини можуть починатися в школі і що Програма може значно зменшити кількість дітей, травмованих школою. Через роботу над курсом я хочу поділитися з вами своєю натхненною вірою”.

Отримати автограф від Альони


Юлія Єлфімова

1 63 zobrazhenniaМенеджерка проєктів, тренерка та фасилітаторка у громадській організації “Центр європейських ініціатив, тренерка молодіжного департаменту Ради Європи. Юля реалізує проєкти, спрямовані на розвиток молоді та громад, займається міжнародними проектами “Еразмус +”, є членкинею правління міжнародної мережі “Молоді посли миру” та працює в програмі «Демократична школа». “Я працювала над курсом, бо вірю в можливість будувати демократичне суспільство, починаючи ще зі школи. Я вірю у права людини як основу відносин у суспільстві, а також у важливість діалогу та співпраці”.

Отримати автограф від Юлі


Наталія Кідалова

1 37 zobrazhenniaУчителька англійської мови та української мови і літератури у Мелітопольській спеціалізованій школі №23, переможиця премії Global Teacher's Prize Ukraine 2019, працює в Програмі “Демократична школа”. “Я вірю у теорію великої мети і мистецтво маленьких кроків. Програма ставить серйозну мету і дає вибір шляхів і практичних інструментів для її покрокового досягнення. Я долучилась до розробки курсу, бо філософія і цінності програми "Демократична школа" співпадають з моїми життєвими цінностями. А робити те, у що віриш, – це задоволення!”

Отримати автограф від Наталі


Світлана Королюк

Svitlana KorolyukЗавідувачка кафедри менеджменту освіти Полтавського ОІППО ім.М.В.Остроградського, тренерка програми “Демократична школа”. “Я вірю, що ми самі можемо змінити багато. Головне – прагнути і діяти. Програма “Демократична школа” допомагає школам подивитися на себе зі сторони, а також разом рухатися до поставленої мети, покращуючи шкільне середовище і не чекаючи вказівок “згори”.

Отримати автограф від Світлани 

 


Людмила Микитюк

1 32 zobrazhenniaМетодистка відділу виховної роботи та позашкільної освіти, викладачка Київського обласного інституту післядипломної освіти, тренерка програми “Демократична школа”. Людмила займається підвищенням професійного розвитку керівників та вчителів з питань організації освітнього процесу в школі, реалізацією інноваційних програм та проєктів у Київській області. “Працюючи над посібником, я розуміла, що знаходжусь серед однодумців, навчаюсь і навчаю інших, маю можливість бачити шкільний процес із середини та сприяти позитивним змінам в освіті”.

Отримати автограф від Людмили


Тетяна Мелещенко

1 61 zobrazhenniaДекан факультету історичної освіти з наукової і виховної роботи Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Тетяна займається підготовкою майбутніх учителів у сфері громадянської освіти. “Я працюю у Програмі «Демократична школа», бо вона є якісною, ціннісною, сучасною, надихаючою і розвиваючою. Програма відкриває нові аспекти, підходи та горизонти у рамках громадянської освіти, спонукає до самовдосконалення, розвиває тренерські компетентності та змінює світогляд. Робота над курсом дала можливість долучитися до розробки потужних практичних матеріалів для школи, що сприяють формуванню відповідальних громадян та розвитку демократії”.

Отримати автограф від Тетяни


Світлана Овчаренко

1 54 zobrazhenniaГромадська активістка, організаторка просвітницьких заходів, тренерка Програми “Демократична школа”. “Я за те, щоб шкільні роки запам’ятовувалися не шикуваннями на лінійки та хвилюванням за погані оцінки чи невиконану “домашку”, а можливостями розвиватися, співпрацювати та удосконалюватися. Щоб школа не “готувала до життя” і не ставала “школою виживання”, а створювала умови для розвитку активності й компетентності всіх причетних”.

Отримати автограф від Світлани

 


Оксана Салівончик

1 40 zobrazhenniaКоординаторка молодіжних проєктів в громадській організації “Центр “Чайка” (м. Рівне) та ГО “Віадук” (смт. Клевань), тренерка програми “Демократична школа”. “Я працюю в сфері неформальної освіти і долучилась до розробки курсу, бо відчуваю себе частинкою позитивних змін в освіті. Я люблю працювати з дітьми та вважаю, що Програма відкриває двері перед школою для впровадження демократичних змін”.

Отримати автограф від Оксани


Олександр Фомічов

1 47 zobrazhenniaТренер із неформальної освіти громадської організації “Ліга Толерантності”, дитячий та молодіжний працівник, правозахисник, координатор міжнародної кампанії “Грай за Права Людини!”. “Я взявся розробляти цей курс, бо моєму синові скоро йти до школи, а для належних змін в освіті залишилось не так багато часу”.

Отримати автограф від Сашка

 


Христина Чушак

Khrystyna ChushakКоординаторка програми “Демократична школа” в Україні, доцентка кафедри освітньої політики Комунального закладу Львівської обласної ради “Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти”. “У курсі ми передаємо накопичений нами за п’ять років досвід позитивних змін у різних школах - великих і малих, з Києва і невеличких сіл, супер-гімназій і звичайних ЗОШ. Суспільство потребує оновленої школи, а команда, яка стоїть за Новою українською школою, створила можливості навчати і будувати стосунки в закладах освіти інакше, у відповідності з вимогами часу й бажанням дітей та їхніх батьків. Ці зміни мають стати частинкою життя кожної школи, кожної вчительки чи вчителя, кожної директорки і директора. Щоб вам не було страшно, ми будемо поруч із вами з порадами, натхненними прикладами і простими кроками до кращої школи!”

Отримати автограф від Христини

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter

logos foot new

Програма реалізується у співпраці з Благодійною організацією “Центр освітніх ініціатив”, Всеукраїнським фондом “Крок за кроком” та Благодійним фондом "SaveEd" за підтримки Міністерства освіти і науки України та фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії


krok za krokom coi whitesavED logo white transparent

© 2024 Програма підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа», Європейський центр ім.Вергеланда