TEWC CoE 2 correct 

Вхід

E-mail *
Пароль *
Пам'ятати мене

14-18 серпня у Києві відбулася зустріч тренерів Програми “Демократична школа”

DSC 0173 

65 тренерів і тренерок із різних регіонів України поглиблювали свої знання та навички необхідні для підтримки шкільних проектів, націлених на розвиток демократичного врядування у школі, розвиток громадянських компетентностей, формуванні демократичної культури у школі та громаді.
Окрім того, учасники та учасниці працювали над вдосконаленням своїх тренерських навичок. За допомогою професійної команди тренерів та експертів Андрія Донця, Мажени Рафальської, Христини Чушак учасники ознайомились із «внутрішньою кухнею» тренера, зокрема, дізналися як краще надавати фідбек, проводити рефлексії в групах під час роботи зі шкільними командами, отримали цінні поради, які стануть у нагоді у подальшій роботі в Програмі.
Незважаючи на велику кількість учасників ефективна робота в групах та обмін досвідом допомогли у розробці інструментарію та плануванні подальших кроків втілення Програми, де роль кожного тренера є важливою задля досягнення спільної мети.
Тренерська мережа розширюється, адже незабаром до нас приєднається ще більше шкіл, які готові до демократичних змін у своїх закладах освіти.

Тренінг розроблено на основі загальношкільного підходу до освіти з демократичного громадянства і прав людини що пропагується Європейським центром імені Вергеланда та Радою Європи. Під час зустрічі використовувались посібники та інші матеріали Ради Європи у сфері освіти для демократичного громадянства і прав людини.

Більше новин... | Підписатися на новини...

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter

logos foot new

Програма реалізується у співпраці з Благодійною організацією “Центр освітніх ініціатив”, Всеукраїнським фондом “Крок за кроком” та Благодійним фондом "SaveEd" за підтримки Міністерства освіти і науки України та фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії


krok za krokom coi whitesavED logo white transparent

© 2024 Програма підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа», Європейський центр ім.Вергеланда