TEWC CoE 2 correct 

Вхід

E-mail *
Пароль *
Пам'ятати мене

Базові тренінги для шкільних команд: з почином!

51464827 2348222008543622 4152141061969412096 n 

У Програмі «Демократична школа» почався черговий важливий етап: базові тренінги для команд 60 нових шкіл-учасниць. Чотириденні тренінги покликані детально ознайомити школи з підходами та основними поняттями Програми, розібратися з особливостями співпраці та розбудови демократичного середовища в освіті. 

2-4 лютого естафету тренінгів розпочали школи південних областей: Херсонської, Миколаївської й Запорізької. Директор_ки шкіл, представники учительства, батьківської та місцевих громад познайомилися між собою та з тренерами, які допомагатимуть у плануванні та реалізації демократичних змін у школах. Попри різний досвід участі у формальних та неформальних освітніх заходах, відмінності в статусі, віці й переконаннях, учасники й учасниці тренінгу наполегливо вчилися співпрацювати, взаємодіяти й комунікувати на засадах партнерства й поваги до прав людини.

Для когось відкриттям стали методи неформальної освіти, хтось краще розібрався з розумінням демократії, хтось більше зрозумів про важливість загальношкільного підходу в реалізації змін. Усі набралися натхнення та відваги для роботи і розуміння, що все має бути по справжньому.

Готових рецептів і гарантії успіху не отримали. Навіть якщо хотілося ;-).

Вже завтра, 7 лютого, починається наступний тренінг для команд Дніпропетровської, Донецької й Луганської областей. Чекаємо новин і бажаємо плідної праці й хороших ідей!

Більше новин... | Підписатися на новини...

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter

logos foot new

Програма реалізується у співпраці з Благодійною організацією “Центр освітніх ініціатив”, Всеукраїнським фондом “Крок за кроком” та Благодійним фондом "SaveEd" за підтримки Міністерства освіти і науки України та фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії


krok za krokom coi whitesavED logo white transparent

© 2024 Програма підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа», Європейський центр ім.Вергеланда