TEWC CoE 2 correct 

Вхід

E-mail *
Пароль *
Пам'ятати мене

Закінчився прийом заявок від шкіл четвертої хвилі

sfd image

Програма отримала 259 заявок від шкіл з усієї України. Зараз тренер(к)и та організатор(к)и уважно вивчають кожну анкету, звертаючи увагу на мотивацію й готовність школи до змін, досвід і злагодженість кожної шкільної команди. Результати відбору 60 шкіл будуть оголошені вже 17 грудня.

А зараз маємо такі попередні “математичні” результати. Розподіл по регіонах нерівномірний:  від 1 до 40 заявок з однієї області. Розподіл заявок по регіональних осередках:

  • Луганська, Донецька, Дніпропетровська області – 75
  • Полтавська, Сумська, Харківська області – 33
  • Київська, Чернігівська, Черкаська області – 32
  • Львівська, Волинська, Закарпатська області – 31
  • Вінницька, Кіровоградська, Одеська області – 26
  • Запорізька, Миколаївська, Херсонська області – 26
  • Житомирська, Рівненська, Хмельницька області – 19
  • Івано-Франківська, Тернопільська, Чернівецька області – 17

“Портрет” школи-заявниці скласти важко, бо заявки подавали дуже різні школи. Сільські й міські, великі й маленькі, з довгою історією й нещодавно створені, комунальні, державні й приватні… Найменша кількість учнів у школі – 39, вчителів – 12. Найбільша: 1972 учні й 137 учителів. Причому, це чотири різні школи. Понад 40 шкіл подають заявки на участь у Програмі вже не вперше, а близько десяти з них заповнювали заявки два і більше разів. Отож, перед нами нелегке завдання: відшукати супервмотивовані команди й допомогти їм реалізувати демократичні зміни в школах. Тим, хто не потрапить у мережу Програми цього року, радимо не засмучуватися й не розчаровуватися. Адже наступні набори обов’язково будуть. Крім того, Програма розробляє спеціальні набори інструментів, якими зможуть користуватися всі школи, котрі прагнуть відповідати вимогам часу.

Чекаймо оголошення результатів, слідкуймо за новинами програми та працюймо разом заради змін.

Більше новин... | Підписатися на новини...

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter

logos foot new

Програма реалізується у співпраці з Благодійною організацією “Центр освітніх ініціатив”, Всеукраїнським фондом “Крок за кроком” та Благодійним фондом "SaveEd" за підтримки Міністерства освіти і науки України та фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії


krok za krokom coi whitesavED logo white transparent

© 2024 Програма підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа», Європейський центр ім.Вергеланда