TEWC CoE 2 correct 

Вхід

E-mail *
Пароль *
Пам'ятати мене

Запрошення до участі в творчих майстернях «Формування та оцінювання громадянських компетентностей. Розробка вправ»

Львів, 07-09 / 10-12 / 16-18 липня 2023

творчі маистерні 2023

ЩО?

 очні творчі майстерні від Програми “Демократична школа”

ДЕ?

 наживо у Львові

КОЛИ?

 у першій половині липня

ДЛЯ КОГО?

 випускниць і випускників курсів для шкільних педагогів і адміністраторів від Програми “Демократична школа”

Шановні випускники фасилітованих курсів Програми “Демократична школа”!

З радістю інформуємо вас про чудову нагоду зустрітися наживо у старовинному Львові з колегами з різних куточків України та  поглибити отримані на курсах “Демократичної школи” компетентності. Програма продовжує традицію творчих майстерень із розробки вправ для формування та оцінювання громадянських компетентностей на різних предметах (рівень базової середньої та старшої школи). Попередні майстерні відбувалися у 2020 та 2021 роках. 

Якщо ви активно користуєтеся вправами з Тулбоксу для вчителів Програми й маєте власні ідеї щодо цікавих доповнень цього ресурсу, запрошуємо заповнити анкету, переконати нас, що ви - саме та творча й завзята людина, яку ми шукаємо, вибрати зручний для вас час (07-09 липня / 10-12 липня / 16-18 липня 2023 року) і, якщо все складеться, починати пакувати валізу до Львова. Участь у майстерні безкоштовна.

Критерії відбору

До участі у майстернях запрошуємо вчителів-предметників, які:

Додатковою перевагою є:

  • вчителювання у 5-6 класах (за новим Державним стандартом);
  • досвід розроблення власних вправ з розвитку громадянської компетентності;
  • цифрові вміння і досвід адаптації освітніх матеріалів, навчальних завдань до онлайнового середовища.

Що таке творча майстерня і чим вона відрізняється від тренінгів та семінарів?

В основі творчої майстерні лежать принципи навчання рівний рівному (peer learning). Упродовж трьох днів тренер(к)и програми “Демократична школа” фасилітуватимуть практичні заняття, спрямовані на вироблення спільного розуміння громадянської компетентності, діяльнісного підходу, формувального оцінювання; ви будете самостійно створювати вправи з розвитку ключових та предметних компетентностей для уроків свого предмету, з урахуванням принципів академічної доброчесності; надавати конструктивний зворотний зв’язок колегам щодо створених ними навчальних вправ; пілотувати ваші розробки.

Майстерні відбуватимуться за програмою підвищення кваліфікації, отож, після її завершення ви отримаєте відповідний сертифікат на 30 год. (1 кредит ЄКТС), а після публікації створених вами вправ на Тулбоксі ви отримаєте додатковий сертифікат про публікацію розробки. 

Для того, щоб взяти участь у майстерні, слід до 12 червня включно заповнити аплікаційну форму

Увага! Для участі у майстерні необхідно привезти ноутбук (телефон чи планшет не підходять).

Початок роботи в перший день майстерні – о 10:00, закінчення роботи в останній день – о 16:00. Просимо планувати свою подорож таким чином, щоб ви взяли участь у повній програмі майстерні. 

Організатори покривають харчування під час творчої майстерні, дві ночівлі (в обґрунтованих випадках – три, якщо це пов’язано з розкладом руху транспорту) та компенсують транспортні витрати до/зі Львова (потяг не вище купе або 2 класу Інтерсіті, автобус); організатори не компенсують комісію за купівлю квитків, придбаних не через сайт Української залізниці. Кошти за квитки буде повернено на банківські картки.

У разі виникнення додаткових запитань чи уточнень пишіть на електронну адресу програми “Демократична школа”: sfd@theewc.org

Відібрані учасники та учасниці до 16 червня включно отримають листи-запрошення з подальшою інформацією. 

Більше новин... | Підписатися на новини...

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter

logos foot new

Програма реалізується у співпраці з Благодійною організацією “Центр освітніх ініціатив”, Всеукраїнським фондом “Крок за кроком” та Благодійним фондом "SaveEd" за підтримки Міністерства освіти і науки України та фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії


krok za krokom coi whitesavED logo white transparent

© 2024 Програма підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа», Європейський центр ім.Вергеланда