TEWC CoE 2 correct 

Вхід

E-mail *
Пароль *
Пам'ятати мене

Зустріч робочої групи з питань формування та оцінювання громадянських компетентностей

32159586 1912986878735522 1105876387056582656 o 

7-8 травня у Києві відбулася робоча зустріч тренерів та експертів щодо формування і оцінювання наскрізних громадянських компетентностей на рівні базової школи. Цей компонент Програми підтримки освітніх реформ “Демократична школа” буде реалізувати в умовах розширення автономії закладів освіти і вчителя.

В обговоренні концепції компоненту взяли участь представники Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти, Державної служби якості освіти та Львівського інституту післядипломної педагогічної освіти, які є інституційними партнерами Європейського центру ім. Вергеланда у цій діяльності. До роботи у рамках компоненту залучено тренерів мережі Програми.

У підготовчому, експериментально-пошуковому етапі, беруть участь 10 шкіл з першого набору програми “Демократична школа”, а саме: НВО № 6 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, центр естетичного виховання «Натхнення» (Кропивницький), Слов’янська ЗОШ І-ІІІ ст. № 13, Полтавська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5, Деснянська гімназія, Ніжинська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 17, НВО “ЗОШ І-ІІ ступенів №1 – Покровська гімназія”, Чернівецька ЗОШ І-ІІІ ст. №38, Ірпінська СЗОШ І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням економіки та права №2, Миколаївська ЗОШ І-ІІІ ст. № 29, Миргородський НВК (днз-знз) “Гелікон”.

До розробки інструментарію оцінювання розвитку громадянських компетентностей залучено експертку з Польщі Elżbieta Tołwińska-Królikowska. Наступним кроком у рамках компоненту буде настановча сесія для шкіл-учасниць наприкінці червня.

Більше новин... | Підписатися на новини...

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter

logos foot new

Програма реалізується у співпраці з Благодійною організацією “Центр освітніх ініціатив”, Всеукраїнським фондом “Крок за кроком” та Благодійним фондом "SaveEd" за підтримки Міністерства освіти і науки України та фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії


krok za krokom coi whitesavED logo white transparent

© 2024 Програма підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа», Європейський центр ім.Вергеланда